Skrivingen er i gang!

Jeg begynner å lure på immunforsvaret mitt noen ganger. Nå er jeg syk igjen, først med feber og slapphet og så med vondt i halsen. Men, for å være litt positiv, så er det enkelte fordeler med å være hjemme og være syk. Ikke orker jeg å dra noe sted, og ikke får jeg gjort noe særlig fornuftig hjemme – men skrive kan jeg. Greit nok at det jeg skriver ikke nødvendigvis blir så bra, men det skal jo redigeres uansett.

I går, eller egentlig i natt, begynte jeg endelig med å skrive den ene av fortellingene jeg skriver til WriYe. Jeg skrev 3515 ord i går, som er det antall ord jeg tenkte å skrive hver dag for å skape en liten buffer. Nå blir det for å ta igjen litt i stedet for – i og med at jeg ikke har skrevet noe før nå, er jeg 26625 ord på etterskudd. Det vil si, det var det jeg var i går, i dag har jeg 2745 ord mer å skrive.

Men det skal gå fint. Etter NaNoWriMo går skrivingen fort. Jeg oppdaget at jeg skriver vel så fort når jeg ikke har planlagt noe; det var litt overraskende. Men også ganske fint, siden jeg ikke er så flink til å planlegge.

Jaja. Nå sitter jeg visst her og bare skriver for å skrive, uten at jeg egentlig har noe mer å skrive om. Jeg venter på at maten min skal bli ferdig så jeg kan spise, men nå tror jeg at jeg heller skal skrive på fortellingen min.

Snakkes!

Legg igjen en kommentar: