It’s Monday! What are you reading?

Lesingen går liksom litt mer unna denne uken. Hvorvidt det er på grunn av nye bøker i posten eller bare generell leselyst vet jeg ikke, men jeg klager ikke!

Bøker jeg leste forrige uke:
Adrian Tchaikovsky: Dragonfly Falling (enda bedre enn førsteboka, og definitivt veldig, veldig bra)
George Mann: The Osiris Ritual (enda en andrebok som er bedre enn førsteboka og definitivt veldig, veldig bra)

Bøker jeg anmeldte forrige uke:
Hugo Selznick: The Invention of Hugo Cabret
Douglas Hulick: Among Thieves

Bøker jeg leser nå:
Kristin Cashore: Graceling

Bøker jeg planlegger å lese denne uken:
Jeg regner ikke med at det blir særlig tid til lesing, på grunn av jobb og dansekonkurranse og det ene med det andre, så jeg sier bare Graceling denne uken. Gjorde dessverre tabben å lese noen av de mindre positive omtalene av den på Goodreads og håper jeg klarer å legge dem fra meg når jeg  leser… Ingenting er så irriterende som å «lese med rødblyant.»

2 thoughts on “It’s Monday! What are you reading?

  1. Ciuva says:

    Ikke vet jeg. Det går nok en del på bekostning av et sosialt liv, tror jeg… For tiden i hvert fall. Jeg burde egentlig utsette all lesing til desember når jeg faktisk har tid til det, men når det kommer nye bøker i postkassen er ikke det så lett 😉

Legg igjen en kommentar: