Boktema: Favorittomslag i rødt

Da er det torsdag, og Boktema hos Anette. Denne gangen er temaet favorittomslag i rødt, og dette er mine favoritter:

Jeg må innrømme at jeg begynte på denne serien utelukkende på grunn av omslaget (omslaget på bok 1 i serien er like genialt, bare ikke rødt).
Enda en bok jeg kjøpte bare på grunn av omslaget. Jeg var ikke noe begeistret for boken, selv om den har stort potensiale (eller kanskje nettopp derfor), men omslaget elsker jeg.
Novellesamling av en genial, polsk fantasyforfatter. Såvidt jeg husker inspirerte denne boken et helt spill, hvis jeg ikke husker feil, men jeg synes også at selve omslaget er kult.
Til slutt, Jonathan Strange & Mr. Norrell. Det er lenge siden jeg leste boken, men jeg synes omslaget er helt genialt. 
Hva er dine favoritter?

8 thoughts on “Boktema: Favorittomslag i rødt

 1. labben says:

  Jonathan Strange & Mr. Norrell er en av de bøkene jeg ikke forstår hvorfor jeg ikke har lest enda. Fikk den av en venninne for mange mange år siden, og jeg har hatt lyst til å lese den siden den gang. Det begynner å bli på tide. Tror den må føres på årets sommerleseliste. Takk for påminnelsen =)

  • Ciuva says:

   Ja, personlig synes jeg det er en bok man bør få med seg, spesielt hvis man liker klassikere. Jeg leste den rett etter at den kom ut, så det begynner vel å bli på tide å lese den om igjen, tenker jeg 🙂

 2. Siljeblomst says:

  Herlige omslag, jeg tror også jeg hadde kjøpt og lest de to første kun basert på coverne 😉

  Jonathan Strange og Herr Norell har jeg med hvitt omslag, jeg.

  God lørdag!

Legg igjen en kommentar: