Boktema: Mammut Mania

Torsdag betyr Boktema hos Anette, og denne ukens tema er Mammut Mania. Jeg skal innrømme at jeg har hatt særdeles lite mammut mania i år. Jeg har ikke handlet på mammutsalget i det hele tatt, men bestilte en bok på Amazon for en uke siden som faktisk er på mammutsalget. (Måtte jo ha en grunn til å skrive innlegg!)

Signs & Symbols
Boken er Signs & Symbols av Kathryn Wilkinson, og heter Tegn og Symboler på norsk. Den handler for eksempel om hvorfor bruder går i hvitt mens hvitt blir assosiert med død i Asia, hvorfor man flagger på halv stang når noen dør og mye annet spennende.

Hva har du kjøpt på mammutsalg?

Apropos kjøpe, jeg har en del filmer og bøker til salgs på finn.no. Annonsene finner du her og her. Send meg en mail om du er interessert i noen av dem!

4 thoughts on “Boktema: Mammut Mania

Legg igjen en kommentar: