En smakebit på søndag

Plutselig bestemte jeg meg for å være med på Smakebit på søndag hos Flukten fra Virkeligheten. Det er veldig gøy å skrive om bøker på en litt annen måte enn bare omtale. Akkurat nå er jeg litt mellom bøker, men jeg vil dele et utdrag fra en veldig vakker bok jeg ble ferdig med i går: His Majesty’s Dragon av Naomi Novik.

«A little of it was on the ground and it was shining,» Temeraire said. «Is that gold? I like the look of it.»

«No, it is just pyrite, but it is very pretty, is it not? I suppose you are one of those hoarding creatures,» Laurence said, looking affectionately up at Temeraire; many dragons had an inborn fascination with jewels or precious metals. «I am afraid I am not rich enough a partner for you; I will not be able to give you a heap of gold to sleep on.»

«I should rather have you than a heap of gold, even if it were very comfortable to sleep on,» Temeraire said. «I do not mind the deck.»

 Det var vanskeligere enn jeg trodde å finne et bra sitat, for de som ikke har lest boken (det er noe med skrivestilen som gjør at sitatene blir veldig lange). Dette er fra side 54.

Posted in: Ukategorisert | Tagged:

8 thoughts on “En smakebit på søndag

Legg igjen en kommentar: