Smakebit på søndag: The Braided Path av Chris Wooding

Søndag betyr tid for Smakebit på en Søndag hos Mari fra Flukten fra Virkeligheten. I dag har jeg valgt The Braided Path, av Chris Wooding. The Braided Path er egentlig en serie som består av The Weavers of Saramyr, The Skein of Lament og The Ascendancy Veil, men den finnes også i en omnibus-utgave, som er den jeg har.

Jeg har skrevet om Chris Wooding før på bloggen. Han har skrevet Retribution Falls, Black Lung Captain og Iron Jackal, som jeg har elsket. Dette er såvidt jeg vet en helt frittstående serie. Så langt har jeg lest ferdig den første boken, og vil dele den aller, aller første setningen, som egentlig avgjorde min mening om boken:

«Kaiku was twenty harvests of age the first time she died.»

9 thoughts on “Smakebit på søndag: The Braided Path av Chris Wooding

Legg igjen en kommentar: