Ny jobb!

Det blir visst langt mellom de bokrelaterte innleggene nå for tiden, men etter ørten innlegg om sykdom og jobbjakt og diverse annet har jeg endelig en veldig god nyhet å komme med: Jeg har fått meg ny jobb!

Jobben er som administrasjonssekretær i Hordaland KrF, en jobb jeg tror blir veldig spennende. Det blir jo en litt skummel overgang fra hotellbransjen til politikken, men nye utfordringer er bra. 80%, bedre lønn enn jeg har nå, og spennende oppgaver. Og etter årevis med ustabil inntekt skal det bli veldig fint å få en jobb hvor jeg vet hva jeg får hver måned, hvor alt foregår i ordnede former, og hvor jeg får råd til å få den skakkjørte økonomien min på beina igjen. For ikke å snakke om at fylkessekretæren, som jeg skal jobbe sammen med, er superkoselig.

Jeg trodde virkelig ikke at jeg kom til å få jobben – jeg håpte noe innmari, men våget ikke å tro det selv da jeg kom videre til andre intervjurunde. Så da jeg fikk telefonen i dag formiddag stod jeg en stund etter at jeg hadde lagt på der jeg bare prøvde å få det til å synke inn at jeg hadde fått den. Så ble det litt hopping opp og ned på gulvet, før jeg ringte rundt til hele familien og sendte melding til alle vennene mine. Fy søren, jeg har fortsatt problemer med å tro det. Etter å ha søkt jobber siden jul og ikke engang blitt innkalt til intervju (å ha en lang utdannelse er en stor ulempe når det ikke finnes noen jobber som passer, for da er du overkvalifisert til det meste du søker. Er du riktig heldig er du både over- og underkvalifisert samtidig…), for så å seile gjennom både det første og det andre… Det er nesten litt utrolig.

Nå skal jeg nyte resten av kvelden og håpe at det går opp for meg i morgen 🙂

6 thoughts on “Ny jobb!

Legg igjen en kommentar: