Boktema: Min favoritt blant utenlandske bokblogger

Det er en evighet siden jeg har vært med på Boktema nå. Jeg har ikke hatt så god tid til å følge med på andre blogger i det siste, og da glemmer jeg sånt. Ukens Boktema er min favoritt blant utenlandske bokblogger. Jeg er aldri i stand til å velge bare én, så jeg velger å dele tre blogger denne gangen. Felles for dem er at det er sjangerblogger (fantasy), at de ikke bare skriver om de fantasybøkene alle har hørt om, og at de også skriver om hva som rører seg i fantasyverdenen.

1. Pat’s Fantasy Hotlist.
Pat’s Fantasy Hotlist er kanskje min favoritt blant de tre bloggene. Han skriver ofte og bra og har en fin blanding av populære og mindre kjente bøker – perfekt for å oppdage nye ting. Jeg synes han har fin variasjon i det han skriver, og jeg tror mange kan finne noe de liker der.2. The Speculative Scotsman
The Speculative Scotsman skriver om det meste som befinner seg under «speculative fiction»-paraplyen, og skriver på sin egen, underholdende måte med sine egne meninger. Jeg har funnet veldig mange bra anbefalinger herfra!

3. A Fantasy Reader
A Fantasy Reader skriver om bøker jeg liker å lese (bøker hvor karakterene gjør ting i stedet for å sitte og syns synd på seg selv, og gjerne bøker som er litt mer typisk «guttebøker» selv om jeg hater det uttrykket). Han skriver om bøker jeg sjelden har hørt om før, samt noen jeg har lest og elsket. Anbefales!

Hva er dine favoritter?

7 thoughts on “Boktema: Min favoritt blant utenlandske bokblogger

Legg igjen en kommentar: