It’s Monday! What are you reading?

I følge bloggen min har jeg ikke skrevet et mandagsinnlegg siden slutten av mars. Med unntak av en uke eller to der jeg var for dårlig til å blogge noe særlig har det vært så som så med lesingen, og jeg har dermed ikke hatt noe å skrive mandagsinnlegg om. Men nå! Nå leser jeg igjen, og det var som vanlig Pratchett sin fortjeneste.

Bøker jeg leste forrige uke:
Terry Pratchett: Eric
Sarah Rees Brennan: Demon’s Lexicon

Bøker jeg anmeldte:
Ingen. Men nå er det ferie, og da kan det fort forandre seg.

Bøker jeg leser nå:
Kathryn Stockett: The Help (en helt annen type bok enn jeg pleier, men liker den veldig godt så langt)

Bøker jeg planlegger å lese denne uken:
Kathryn Stockett: The Help
Terry Pratchett: Moving Pictures

Skriveoppdatering
Måtte bare ha med et avsnitt om dette også. For nå skal jeg nemlig begynne på andreutkastet (plottendringer og planlegging mellom utkastene er dermed «ferdig» – i hermetegn fordi det nok aldri blir helt ferdig i mine øyne, men ferdig nok) og er fryktelig spent på det. Jeg har ikke kommet så langt som til faktisk å begynne på andreutkastet på en god del år, og gleder meg.

6 thoughts on “It’s Monday! What are you reading?

  1. astridterese says:

    The Demon’s Lexicon hørtes utrolig spennende ut, den fikk jeg lyst til å lese 🙂
    Og så hørtes det spennende ut med andreutkast! Jeg ønsker deg lykke til!

Legg igjen en kommentar: