Giveaway: Hounded og andre bøker

Før sommeren bestilte jeg noen bøker på Amazon.co.uk. Etter at den ene pakken ble forsinket i posten endte jeg opp med dobbelt sett av tre bøker. To av dem ble gitt videre til venner, mens jeg sparte Hounded av Kevin Hearne (omtale her) for å gi bort her på bloggen. Det var egentlig planen å ha giveaway på slutten av sommeren, men sånn ble det ikke. Så hadde jeg ikke lyst til å trekke fokus bort fra de andre som har giveaway nå (Beathesbokhylle og Elida er de jeg vet om) – men innså at jeg nesten ikke kunne vente lenger.

Jeg har også hatt en liten opprydning i bokhyllene mine og funnet frem andre bøker som jeg også gjerne vil gi videre. Bøkene er bra, men ikke alle er min smak, og ikke alle er sånne som man leser om igjen. De er godt tatt vare på, men fortjener et nytt hjem 🙂 Tre av bøkene vant jeg i julekalender før jul, men jeg har innsett at jeg ikke kommer til å lese dem, så da gir jeg dem videre.

Bøkene:

Danielle Steel: Familiebånd (flunk ny)
Laila Brenden: Fjellroser (Søstre for livet #1, flunk ny)
Nora Roberts: Farlig Arv (flunk ny)
Thomas Mann: Buddenbrooks- en families forfall
Snorre (litt gammel utgave, kjøpte den på Fretex, men fikk ny utgave til jul, så jeg gir denne vekk. Godt tatt vare på)

Qiu Xiaolong: Mandarinkjolen (som ny)
Kate Summerscale: Mr. Whichers mistanker (som ny)
Pascal Mercier: Nattog til Lisboa (som ny – anbefales!)
Gordon Ramsay: Fast Food (som ny)
Kevin Hearne: Hounded (flunk ny)

Amin Maalouf: Verden i ubalanse (som ny)
Lena Kristin Hole: Kjærlighetskoden (som ny)
Pål Johan Karlsen: Slik får du bedre hukommelse (vaskeseddelen er litt skrukkete, ellers som ny)
Khaled Hosseini: A Thousand Splendid Suns
Sebastian Barry: The Secret Scripture (anbefales!)
Anya Seton: Katherine
Steven Saylor: Roma – en historisk roman fra antikkens Roma (litt skadet vaskeseddel, men ellers som ny)

Mark Charan Newton: Nights of Villjamur
Eugenia Kim: The Calligrapher’s Daughter
Douglas Adams: Dirk Gentlys holistiske detektivbyrå (mangler vaskeseddel, ellers som ny. Litt dårlig oversettelse, men forhåpentligvis finnes det noen som kan overse det)
Jean M. Auel: Klippehulens folk

Legg igjen en kommentar her med hvilke bøker du ønsker deg! Jeg kommer til å operere med førstemann-til-møllaprinsippet, så bøker som er tatt er overstrøket. Du kan ønske deg så mange eller få du vil.

Posted in: Ukategorisert | Tagged:

13 thoughts on “Giveaway: Hounded og andre bøker

 1. labben says:

  Genial giveaway!

  Jeg ønsker meg Snorre, Verden i Ubalanse, The Calligrapher’s Daughter og Roma. Så på Goodreads at du ikke var begeistret for Nights of Villjamur, men den virket spennende.

  • Ciuva says:

   Ja, jeg fant ut jeg liksågodt kunne slå til ordentlig når jeg først skulle ha en 😉 Da skal jeg holde av de bøkene til deg.

   Jeg var ikke så begeistret for Nights of Villjamur nei, men samtidig vet jeg at det er mange som har likt den veldig godt. Jeg hadde gått og sett på den i butikken i over et år før jeg kjøpte den, så forventningene mine var altfor høyt skrudd opp til at det kunne gå bra, egentlig…

 2. Stig says:

  Giveaways! For en genial måte å få «brukt» de bøkene en ikke vi ha på 🙂 Har ganske mange av de, kanskje jeg skulle ha prøvd meg på en giveaway også 😛

  Hounded hadde vært awesome! Har hatt lyst til å lese den boka helt siden du blogga om den! Og Douglas Adams: Dirk Gentlys holistiske detektivbyrå virker interesant! 🙂 Ha en super helg! ^^,

 3. Anonymous says:

  Heisan. Så flott med giveaway!!
  Kan jo gjøre det enkelt å si at jeg tar imot det meste…
  Kan godt bidra med porto om du vil sende meg noen bøker!
  Hilsen en fattig bokelsker
  mo-skog(at)online.no

Legg igjen en kommentar: