30-dagers bokutfordring dag 22: Favorittbok som du eier

Dagens tema er favorittbok som du eier. Nå tror jeg at sjansen for at jeg har en favorittbok som jeg ikke eier er forsvinnende liten (jeg klarer bare såvidt å kvitte meg med bøker jeg ikke engang liker), men det gjelder kanskje noen? I dag skal jeg skrive om en bok jeg garantert har nevnt før i utfordringen. Siden poenget er en bok jeg eier kan jeg vel knapt la være å nevne den jeg har tre utgaver av (bokmål, nynorsk og engelsk), nemlig Ringenes Herre. Fra jeg leste den for første gang i første klasse på videregående har jeg lest den om igjen sånn omtrent en gang i året, og det blir den som står på leselisten så fort jeg er ferdig med å lese ut de «nye» bøkene mine (de er ikke teknisk sett nye, men har ikke lest dem ennå).


30 Dagers Bokutfordring

Dag 1: Den beste boken du har lest så langt i år
Dag 2: En bok du har lest mer enn 3 ganger
Dag 3: Din favorittserie
Dag 4: Favorittbok i din favorittserie
Dag 5: En bok som gjør deg glad
Dag 6: En bok som gjør deg trist
Dag 7: Den mest undervurderte boken
Dag 8: Den mest overvurderte boken
Dag 9: En bok du ikke trodde du ville like, men som du endte opp med å elske
Dag 10: Favoritt blant klassikerne
Dag 11: En bok som du hatet
Dag 12: En bok som du pleide å elske, men ikke nå lenger
Dag 13: Din favorittforfatter
Dag 14: Favorittbok av din favorittforfatter
Dag 15: Favorittkarakter, mannlig
Dag 16: Favorittkarakter, kvinnelig
Dag 17: Favoritt sitat(er) fra din(e) favorittbok/bøker
Dag 18: En bok som skuffet deg
Dag 19: Favorittbok som det har blitt lagd film av
Dag 20: Beste romantiske/kjærlighetsbok
Dag 21: Favorittbok fra din barndom
Dag 22: Favorittbok som du eier
Dag 23: En bok som du har hatt lyst å lese lenge, men som du fortsatt ikke har lest
Dag 24: En bok som du skulle ønske flere personer ville lese
Dag 25: En karakter som du gjenkjenner deg mest i
Dag 26: En bok som endret din mening om noe
Dag 27: Den mest overraskende vrien eller slutten
Dag 28: Favorittitler
Dag 29: En bok som alle hatet, men som du likte
Dag 30: Din favorittbok gjennom tidene

Legg igjen en kommentar: