30-dagers bokutfordring dag 23: En bok som du har hatt lyst å lese lenge, men som du fortsatt ikke har lest

0-545-03342-XNy dag, nytt tema – i dag er temaet «en bok du har hatt lyst til å lese lenge, men som du fortsatt ikke har lest». Jeg skal innrømme at jeg har veldig, veldig, veldig mange bøker i «to read»-hyllen min, men jeg skal også innrømme at det langt fra er alle av dem jeg virkelig har lyst til å lese. Men det er noen av dem også. Jeg var i tvil om hva jeg skulle skrive om i dag, men bestemte meg å bare ta den første jeg kom på som hadde vært på leselisten en stund, og som hele tiden har havnet i handlekurven hos Amazon eller Book Depository men av uvisse årsaker ikke har forblitt der.

Første bok er Thirteenth Child av Patricia C. Wrede. Hun har skrevet The Enchanted Forest Chronicles, som er en serie barnebøker som rett og slett er herlige. Jeg leste dem i voksen alder, men de er av de barnebøkene som fint kan leses av voksne også. Første boken heter Dealing with Dragons og handler om en prinsesse som rømmer hjemmefra for å bo hos en drage. Thirteenth Child er første bok i serien Frontier Magic, og dette er det forlaget skriver:

Eff was born a thirteenth child. Her twin brother, Lan, is the seventh son of a seventh son. This means he’s supposed to possess amazing talent — and she’s supposed to bring only bad things to her family and her town. Undeterred, her family moves to the frontier, where her father will be a professor of magic at a school perilously close to the magical divide that separates settlers from the beasts of the wild.

 


30 Dagers Bokutfordring

Dag 1: Den beste boken du har lest så langt i år
Dag 2: En bok du har lest mer enn 3 ganger
Dag 3: Din favorittserie
Dag 4: Favorittbok i din favorittserie
Dag 5: En bok som gjør deg glad
Dag 6: En bok som gjør deg trist
Dag 7: Den mest undervurderte boken
Dag 8: Den mest overvurderte boken
Dag 9: En bok du ikke trodde du ville like, men som du endte opp med å elske
Dag 10: Favoritt blant klassikerne
Dag 11: En bok som du hatet
Dag 12: En bok som du pleide å elske, men ikke nå lenger
Dag 13: Din favorittforfatter
Dag 14: Favorittbok av din favorittforfatter
Dag 15: Favorittkarakter, mannlig
Dag 16: Favorittkarakter, kvinnelig
Dag 17: Favoritt sitat(er) fra din(e) favorittbok/bøker
Dag 18: En bok som skuffet deg
Dag 19: Favorittbok som det har blitt lagd film av
Dag 20: Beste romantiske/kjærlighetsbok
Dag 21: Favorittbok fra din barndom
Dag 22: Favorittbok som du eier
Dag 23: En bok som du har hatt lyst å lese lenge, men som du fortsatt ikke har lest
Dag 24: En bok som du skulle ønske flere personer ville lese
Dag 25: En karakter som du gjenkjenner deg mest i
Dag 26: En bok som endret din mening om noe
Dag 27: Den mest overraskende vrien eller slutten
Dag 28: Favorittitler
Dag 29: En bok som alle hatet, men som du likte
Dag 30: Din favorittbok gjennom tidene

Legg igjen en kommentar: