Fornyelse skader aldri (tror jeg)

Med andre ord, jeg har endret utseende på bloggen igjen. Etter litt tukling med CSS er jeg faktisk fornøyd. Alle widgetene mine funker, det er endelig kommentarlink på siden av selve innlegget, og jeg liker skrifttypene bedre. Mye er selvsagt veldig likt, og jeg var innom en annen mal før jeg landet på denne (men der måtte man klikke seg inn på hvert innlegg for å lese hele, oppdaget jeg da jeg var ferdig – ikke planer om at jeg har noe på min egen blogg som jeg ikke kan fordra på andres), men endte opp her til slutt. Det er mulig fargene kommer til å endre seg litt (vurderer å gjøre fargen litt mer grønn), og det er mulig jeg kommer til å legge inn et bakgrunnsbilde, men jeg liker den uansett bedre enn den forrige som jeg aldri helt fikk slik jeg ville ha den.

Ikke at jeg blir fort lei av ting eller noe…

Sånn ellers er det ikke mye å melde. Leselysten er der, men lesetiden er overhodet ikke til stede. Nå har jeg heller ikke tatt bussen på en stund, så da har jeg heller ikke fått lest der. Jeg har en fast rutine på at på vei til jobb, da lærer jeg meg språk (appen Memrise – sjekk den ut!), og på vei hjem fra jobb leser jeg bok. Nå hjelper det selvsagt ikke at jeg nettopp ble ferdig med en oversettelsesjobb som hastet, samt at jeg begynte i ny deltidsjobb for et par uker siden som er rimelig tidkrevende nå frem til jeg kommer inn i det – men likevel. Jeg merker jeg er tilbake i samme fella med at det er gøyere å kjøpe nye bøker enn å lese dem. Foreløpig har det løst seg ganske greit, siden jeg uansett er blakk som en kirkerotte, men så fort første lønning fra ekstrajobben kommer er det vel heller risikabelt. Jeg har bestemt meg for at jeg skal ta meg råd til én bok for å feire, så er det kjøpestopp til jeg har lest ut de jeg har. Så håper jeg at jeg klarer å få skrevet noen flere omtaler snart. Føler meg egentlig ikke så god til det der med omtaler, merker jeg, men det er kanskje bare perfeksjonisten i meg som snakker. Håper det i hvert fall!

Jeg må også reklamere litt for skrivebloggen min, hvor det er litt mer aktivitet for tiden. For eksempel poster jeg og Cicilie en Saturday Snippet annenhver lørdag, hvor vi poster et lite utdrag eller sitat fra noe vi skriver på for tiden, eller litt eldre ting/bakgrunnsstoff. Sist lørdag var jeg i det musikalske hjørnet og postet en sang jeg skrev til fortellingene mine for lenge siden – jeg blir veldig glad for tilbakemelding! Når jeg først er i gang med å reklamere kan jeg jo også si at jeg postet noen nye skisser tidligere denne måneden også. Du finner dem også i galleriet mitt på deviantART.

Ellers begynner ting å gå seg til i den nye ekstrajobben min som lærer. Jeg synes det er gøy å forberede timer, jeg har forholdsvis små klasser, og har vært veldig heldig med elevene mine. Det overrasker meg at det er tysk jeg synes det er gøyest å undervise i, det som jeg følte meg mest usikker på før jeg begynte, men jeg liker virkelig de timene. Det ligger nok mer tyskkunnskaper i bakhodet enn jeg trodde.

Legg igjen en kommentar: