Store nyheter og julioppsummering

Julioppsummering/lesemål for august

Juli har, som de fleste måneder som innebærer ferie, vært en god lesemåned. I hvert fall den første halvdelen – etter at jeg kom tilbake fra ferie i midten av måneden har jeg vel egentlig bare rukket å lese ferdig første boken i Mistborn, og det var det. Og som vanlig i feriemåneder har det vært en litt annen sammensetning enn tidligere måneder. Noen tall:

  • Åtte bøker
  • I rute med leseutfordringen på Goodreads (har lest ut 30 bøker, dvs var i forkant frem til lesetørken kom tilbake)
  • Fem krimbøker (fire Horst og én Fossum)
  • Én science fiction (Bing & Bringsværd)
  • Én urban fantasy (Jacka)
  • Én episk fantasy (Sanderson)
  • Har hatt hele spekteret fra skikkelig gode leseopplevelser (Mistborn) til… det motsatte (London 2084 – ikke min greie i det hele tatt)
  • Somlet meg til å skrive én bokomtale (samleomtale av Horst-bøkene), ellers har det vært en veldig dårlig bloggemåned når det gjelder bokbloggen. Har skrevet en del på skrivebloggen, som var et av målene mine.

Jeg har ikke noe særlig lesemål for august. Jeg skal lese ferdig bok nummer to i Mistborn-serien, hvis jeg finner den igjen (jeg håper virkelig jeg ikke har lagt den igjen på bussen eller noe), pluss en bok eller to til. Mer enn det tror jeg ikke jeg får tid til.

Nyheter!

Det er mulig at planene mine om å blogge mer heretter må utsettes, men jeg kan ikke klage på årsaken til det. Etter tre år med deltidsjobb og lite å rutte med har jeg nemlig omsider fått meg ekstrajobb, som timelærer i tysk og engelsk på en ungdomsskole. Gjett om jeg gleder meg!

Med andre ord blir det en hektisk høst. Til sammen blir det 105 % jobb (så deilig det blir å slippe å bekymre seg for pengene!), i tillegg til eventuelle oversettelsesoppdrag, pluss deltidsstudier i bedriftsøkonomi, pluss dansingen hvor jeg fra neste uke av skal være med og undervise nybegynnerpartiet i tillegg til å konkurrere, pluss skrivingen, hvor jeg skal ha utkastet til Rogue Sorcery klart for gjennomlesing av en annen i skrivegruppen 12. desember. Pluss NaNoWriMo, selvsagt. I tillegg er det selvsagt MYE å sette seg inn i. Men jeg kjenner meg veldig klar for det, gleder meg til å undervise, og tror det blir en super høst. Samtidig får jeg ikke tid til alt, og jeg regner nesten med at det ikke kommer til å bli så mye lesing eller blogging. Eller kanskje det blir litt andre ting enn bøker jeg blogger om?

2 thoughts on “Store nyheter og julioppsummering

Legg igjen en kommentar: