Sommerlesning

Sommerferien er over for min del, og jeg har vært tilbake på jobb i en uke. Sommerlesningen ble det så som så med – jeg var ikke i nærheten av det jeg hadde planlagt, men planene mine var i kjent stil ganske optimistiske uansett.

Jeg har fortsatt med prosjektet mitt med å lese ferdig serier jeg allerede har begynt på. I utgangspunktet var planen å la være å begynne på nye bøker før jeg hadde lest ut de seriene jeg har som er ferdige (og som jeg har alle bøkene i), men det gikk visst ikke heeeelt etter planen.

Likevel er jeg ganske fornøyd. Har fortsatt ikke somlet meg til å begynne på Råta (ikke fordi jeg ikke likte Odinsbarn, så tvert imot – jeg sliter med å fortsette på serier hvis jeg elsker førsteboka, merkelig nok), men det SKAL jeg gjøre snart.

Jeg har lest ferdig følgende:

  • Grimspace av Ann Aguirre – denne serien er fantastisk. Litt i samme gata, setting-messig, som TV-serien Firefly.
  • Greywalker av Kat Richardson – helt grei avslutning på en god serie. Skulle ønske sisteboka var enda litt mer fengende, men helt innafor.
  • Mistborn av Brandon Sanderson – elsket den. Helt enkelt. Lenge siden jeg har lest noe jeg har likt så godt.
  • Finishing School av Gail Carriger – hun skuffer ikke denne gangen heller. Underholdende til tusen!
  • All Souls Trilogy av Deborah Harkness – helt grei avslutning på en helt grei serie, verken mer eller mindre. Koste meg med å lese den, men det blir ikke den første serien jeg leser om igjen.

Neste punkt på lista blir å ta pause fra boken jeg leser nå (et av impulskjøpene fra i sommer som jeg sliter med å komme inn i) og lese ferdig Septimus Heap-serien av Angie Sage, prøve å få lest Råta og Evna av Siri Pettersen, og så er det resten av Wheel of Time som står for tur. Når jeg engang får tid, da…

 

Legg igjen en kommentar: